1. Semester,  Multimediedesign,  Proces,  Projekt 3

Eksamens projekt

Projekt 3 var vores eksamens projekt og nok det sjoveste at gå gang med, her var vi altså på egen hånd og kunne ikke regne med at andre lavede de ting man ikke lige havde så let ved. 

Opgaven gik ud på at kode en hjemmeside fra bunden, siden skulle agere som et CV, og vise hvad vi gerne vil arbejde med fremadrettet. Jeg havde svært med at vælge hvad jeg gerne vil da der er så mange ting man kan med Multimediedesign uddannelsen. Det er heller ikke nødvendigt at vide helt hvilken vej man vil gå endnu, men det er en god idé at en lille formodning om det. 

Selve kodningen af en hjemmeside var ikke noget problem, det har jeg faktisk godt styr på indtil videre, men jeg har for mange idéer til hvordan siden kunne se ud. Der kom nok en 8 versioner id af det som jeg skulle korte ned til én, og havde jeg bare kunne komme frem til den sidste første gang havde jeg haft mere tid til at færdiggøre den. Det var bare ikke lige sådan mit hovede ville virke denne gang. 

Jeg er selv rigtig glad for det sidste og synes den ser professionel, og samtidig viser hvem jeg er. For jeg er ikke en kedelig stiv sort og hvid person, hvor alt skal være rent og lige. 

Jeg elsker farver, glitter, makeup og feminine ting, og jeg synes siden er kommet godt der hen af. Der er stadig ting jeg gerne ville ændre, men det er der også tid til nu og frem til eksamen, 

Udover at kode en hjemmeside, bestod eksamens projektet også i at skrive en synopsis, det er 6 ud siden jeg gik ud af HF og har ikke siden lavet noget der ligner en synopsis. Det var en udfordring at lave, hvad skal der i og hvordan forventes det at det skrives. Der var ikke meget ved opgave beskrivelsen der gav hints til hvordan lærerne ville have skulle skrive. Min tanke er bare at så må man selv bestemme hvordan det skrives, ellers skulle det være uddybet noget mere. 

Reflektion

Jeg kan nu se jeg skulle have været bedre til at reflektere over mine udfordringer under hvert forløb, og have først en dagbog over dagene, da det havde gjort denne opgave lettere. 

Jeg kan også mærke på mig selv at jeg er endnu mere bange for at aflevere noget forkert, eller der er noget der mangler, eller det er gjort forkert. Når man er flere i en gruppe om at aflevere er det lettere at huske hinanden på de ting der skal med, end når man er selv hvad skal med hvad skal ikke og hvis nu der sker noget!

Det er bare at vente og se om det er rigtigt eller ej, der var også problemer med at få wiseflow til at uploade filerne. Det er hvertfald vigtigt at starte med afleveret i god tid. 

Jeg har også lært at jeg kan mere end jeg måske lige tror og med de rette studerende i ryggen så klare man også en individuel aflevering med hjælp. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *