2. Semester,  Projekt 4

Data indsamling – Projekt 4 – 2 semester

Vi er startet på et nyt projekt som er i samarbejde med Latinerkvarteret i Odense. LatinerKvarteret er et område i hjertet af Odense, som engang bliv kaldt LatinerKvarteret i en avis og siden det er det blevet kaldt sådan.

LatinerKvarteret er en sammenslutning af butikker i Odense, man kan mere eller mindre få alt hvad hjertet begære, området omslutter også gastronomi, kunst og kultur.

I den forbindelse har vi skulle ud og samle date så vi kan få en forståelse for hvad vi skal arbejde på og forbedre.

Reflektion:

Data er alt, data er tal, og data er noget der er svært at sætte ord på.

Data indsamling har været et svært emne at forstå, men også vildt nyttigt, da jeg sagtens kan se hvor brugbart det er for at lave et produkt der bliver købt, ses osv.

Data er mange ting og kan tolkes på mange måde, og derfor er det også super vigtigt at man se hvad man vil indsamle af data, altså hvad man gerne vil have ud af den data man indsamler.

Første omgang var det alt at lave spørgsmål som der kunne stilles til forbi perserende og butikker i Latinerkvarteret i Odense.

Det er svært at finde på spørgsmål, som er fyldstgørende, og som virker professionel. Spørgsmålende må heller ikke tage for lang tid at komme igennem da folk ikke har tiden til det.

Noget andet der er svært er at tage skridtet og spørge fremmede mennesker om de har tiden til at besvare et par spørgsmål. Det at skulle brydes folks personlige bobbel med spørgsmål, mener jeg er svært og grænseoverskridende. Det er dog lærerigt, og man finder også ud af at ikke alle ens spørgsmål er lige godt stilledet, hvis de ikke ved hvad de skal svare og snakker helt i øst i forhold til det man gerne vil vide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *