2. Semester,  Multimediedesign

SEO – Search Engine Optimization

SEO også kaldet Search Engine Optimization også kaldet søgemaskineoptimering på dansk, SEO er det der er med til at en hjemmeside fx. ranker højere på en Google søgning.

Det vil gøre at der er større chance for at flere menneske kommer ind på ens webside, og så skal man gerne fange folks opmærksomhed så de bliver endnu længere, og det er her dit Digitale Indhold kommer ind i billedet sammen med dine keywords

Reflektion:

Jeg har set en del videoer om SEO før da jeg har blogget før i tiden og gerne har ville optimere min hjemmeside og gøre så der naturligvis var flere der kom forbi siden.

Jeg har haft lidt svært ved at forstå det hele med SEO, men det giver mere mening nu hvor vi selv har siddet og skulle lave det, og svede over hvordan det rentfaktisk virker.

Det er mange ting man kan gøre for at optimere ens SEO og det kan være svært at følge med hele tiden.

Vi fik nogle værktøjer som skulle hjælpe med at optimere ens SEO og den ene havde jeg svært ved at finde ud af og har stadig ikke helt fundet ud af hvordan den virker endnu og det er morningscore, her ville man også kunne se keywords som kan være med til at optimere din SEO, den anden er Wooranc og den bliver installeret på din Google browser.

Her efter kan man køre den på den ønskede side, og man for en score på hvor “god” en side er iforhold til SEO, og man kan læse/se hvad det er man skal ændre for at optimere, det kan være mange ting, men jo højere en score jo bedre ligger den i SEO.

Det er stadig ikke alle tingende jeg har styr på i forhold til at forbedre SEO, men jeg følger jeg ved en del nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *