2. Semester,  Multimediedesign,  Projekt 5

Research – P5 Digitale Brugergrænseflader

Virksomheden:

Der er ikke noget at finde på NHS Group da det kun er en, to måneders gammel virksomhed, og derfor er der ikke noget at finde. Til gengæld er lidt at finde på en tysk virksomhed hvis man søger NHS Group.

Billede af googlesøgningen “NHS Group”

Det eneste vi har på virksomheden er det de har fortalt til kick off mødet med den d. 8/10-2019.

Ud over dette fik vi til Kick off dagen at vide der er tre unge mænd som har opstartet virksomheden, for ca. 3 måneder siden. Der er bare intet at finde på NHS Group, og hvis virksomheden var oprettet med CVR, brude de være at finde på nettet. Ellers er der intet at finde

Branchen:

Der er en del andre virksomheder som arbejder i det med at lave chips som dør nøgler. Der er et svens sikkerheds firma som arbejder med chips.

Derfor er det også vigtigt at NHS Group komme op med noget der er vildere end at gå rundt med en chip på sig. De skal have sikkerheden i orden. Det skal de fordi de ikke er de første der sidder med denne idé.

Brugeren:

NHS Groups primære målgruppe er de studerende, vi ved at den alders gruppe er vokset op med en mobil i hånden og er gode til teknik og let ville kunne finde de svar de mangler.

Der med ikke sagt at der er folk der vil have svært ved at finde ud af det, det er også derfor er mange at vores test udført på studerende. Der er svært at lavet denne research på en gang da man finde ud af ting undervejs ved at lave test og vi lavede en som vi lavede til en infografik. Den kan ses lige her under: (fortsætter under billedet)

Reflektion:

Jeg har svært ved at lave research, men jeg har forsøgt at give den gas på det og se hvad jeg kunne finde frem til. Heldigvis er man ikke alene om det og jeg havde ikke fået samme svar fra brugerne, hvis ikke vi havde sendt et spørgeskema ud som vi kunne dele på vores private facebooks.

Research er dog med til at give en svar og muligheder, f.eks. har vi testet vores forskellige muligheder på studerende på UCL og på den måde har vi også hørt fra målgruppen hvad de går efter i udseendet på en app.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *