2. Semester,  Multimediedesign,  Projekt 5

Visuel Research – P5 Digitale Brugergrænseflader

Udover at lave research på virksomheden, brugeren og branchen skulle der laves visuel research på hvordan appen skulle se ud og hvordan brugergrænsefladen er.

Den ene af NHS Group stiftere ville gerne have en blæksprutte med i MultiKEY logoet, og derfor måtte hovederne sættes i blød om at finde noget der virker sikker, seriøst og stadig er noget der fanger folks interesse til at bruge produktet.

Vi har også brugt meget tid på pintrest denne gang for at se på UI-Patterns for at se hvad bruges der mest, ikoner eller tekst, runde eller firkantede inputformer. Hvad med farver? hvad kunne passe bedst til vores projekt?

Vi har også skulle tænke over hvad farverne står for, hvad er deres betydning og hvorfor lige vælge den?

Her er link til min pintrest af farve valg, hvad jeg mener kunne være fedt til en app: https://www.pinterest.dk/HenrietteWiuff/multikey/

Mit valg af farver er meget valgt på de mærke nuancer hvor der er eller flere farver som popper. Det er meget moderne med sort/mørkt tema nu til dags, man ser det over det hele, på YouTube, apples styresystemer, iMessages mm. Dertil så sparre mørkt tema på strømmen, hvilket altid er en god ting.

Reflektion:

Det har været svært at for os at blive enige om farver denne gang til appen. dog er det lykkedes os at finde nogle vi alle kan stå indenfor. det var en hård kamp, men jeg har lært at det er vigtigt at vide hvorfor man mener disse farver skal være de valgte frem for andre. Hvad er betydningen og passer det til produktet?

Det at man ikke bare gør noget fordi det ser godt ud, men lav research på udseendet at forskellige sider, former mm. er også vigtig i sin argumentation for hvorfor man har gjort som man har gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *